Jojka – SMS Marknadsföring för e-handlare

Undvik kostsamma integrationsprojekt och kom igång med SMS Marknadsföring på 5 minuter!

Vi har utvecklat en lättanvänd SMS Marknadsföringplattform tillsammans med e-handlare som gör det enklare att konvertera kunder med hjälp av segementering och automationer.

3 fördelar med Jojka:
 • Du får en personlig onboarding specialist som hjälper dig att komma igång och som du kan bolla kampanjidéer med för att optimera ditt resultat.
 • Genom våra integrationer med bland annat mailchimp, emarsys och klaviyo får du tillgång till din befintliga kunddata som du kan använda direkt för att göra personaliserade och segmenterade utskick.
 • Våra automationer hjälper dig att nå en större del av din målgrupp på ett kostnadseffektivt sätt. Exemplevis, om du redan använder dig av epost marknadsföring kan du med hjälp av våra automationer skicka ut SMS till de som inte öppnar dina mail.

  Gör som Mantle, Estrid, Protein.se och hundratals andra framgångsrika e-handlare och testa Jojka idag.
 • Ta del av aktuella deals

  Se priser och ta del av erbjudanden från leverantören.

  Om Jojka

  Jojkas användarvänliga SMS marknadsföringsplattform hjälper både små och stora e-handlare att växa. E-handlare som använder sig av Jojkas plattform befinner sig främst i Norden, men eftersom att många av Jojkas kunder befinner sig i en tillväxtfas och expanderar internationellt så går det att skicka SMS med Jojka till samtliga marknader. Företaget har funnits sen 2011 i Stockholm.