event3

NXT Nordic

I Oslo Spektrum kommer den norska e-handeln och detaljhandelsindustrin att samlas för femte året i rad för att se framåt. I år äger NXT Nordic rum i både Oslo och Stockholm!

Hundratals personer intresserade av handelns digitalisering samlas årligen på eventet som varje år fokuserar på det senaste inom branschen. Här får du möjlighet att träffa branschkollegor, nätverka och lyssna på talare som tar upp de senaste nyheterna och innovationerna inom området.

Temat för NXT Nordic 2020 är ”Kundbeteende”. Vi är alla en del av en föränderlig bransch och vi kan alla bidra till att utveckla handelns framtid. Vår ambition med evenemanget är att skapa en one-stop-shop för alla som arbetar inom detaljhandeln. Hos NXT Nordic får du de senaste insikterna och nyheterna om allt som rör handeln. Du kommer också att få möjlighet att öka ditt eget nätverk genom att träffa människor inom ditt område. Men viktigast av allt kommer du att introduceras för nya innovationer och idéer som kan ta ditt företag till nästa nivå.

Med konsumentbeteende i fokus kommer scenen att fyllas med talare från både Norge och internationellt i paneldiskussioner och workshops. På det stora utställningsområdet skapar leverantörer en hög puls av produktnyheter och konsumentbeteendeundersökningar.

Om NXT Nordic

Kontaktinformation