Abicart är Sverige största e-handelsplattform och en one-stop solution. Det betyder att du kan starta en webshop och komma igång med att sälja på samma dag.

Det ska vara lätt att starta en webshop

Många tror att det är svårt och dyrt att start en webbshop, men så behöver det inte alls vara. Abicart vill göra det så enkelt och billigt som möjligt för både små och stora företag att starta och driva sin egen e-handel, med en likaså snabb tillgång till en global marknadsplats. Det gör vi genom att erbjuda rätt verktyg, bra integrationer och kunnig support. Vi har 20 års erfarenhet av branschen och vill göra e-handel tillgängligt för alla. Vi tror på innovation och utvecklingen av plattformen utvecklas i dialog med kunderna.

Sälj redan från dag 1

Med Abicart kan du starta en webshop och sälja redan från dag 1, helt kostnadsfritt under 30 dagar. Plattformen ger dig alla funktioner du behöver för att komma igång. Vi erbjuder support och vägledning vid varje steg i processen. Vi är ett gäng av e-handelsentusiaster som ger våra kunder en grym kundresa.

En plattform att växa med

Abicart är Sveriges största e-handelsplattform. Vi startade som Textalk Webshop år 1998 och har en gedigen erfarenhet av e-handel. Vi vill ge förståelse och klarhet i hur lätt det är att komma igång med e-handel. Vi har skapat olika paket och priser som passar just din verksamhet och med anpassade funktioner för din e-handel – så du kan du fokusera på att växa ditt varumärke och att utveckla din verksamhet.

Våra kunder

Våra kunder är nyfikna och innovativa och vi utvecklar plattformen tillsammans. Vi har mer än 3800 kunder idag, bland annat Humlegårdens Ekolager, Swevet, Villervalla, Gårdsman och Solhem Inredning. Vårt främsta fokus är kundnöjdhet.

Samarbetar med de främsta inom e-handelsbranschen

Vår plattform möter dina behov och är inbyggd med en mängd olika verktyg, tjänster och anpassningsbara system. Abicart jobbar med de främsta leverantörerna inom e-handelsbranschen. Från tillförlitliga betalningsalternativ till effektiva leveranslösningar. Se alla våra partners

Om Abicart

Abicart AB är en av Sveriges ledande e-handelsleverantörer för små och medelstora företag med över 3800 aktiva webshops. Vi erbjuder en komplett e-handel för att driva och sälja online.Vi startade som Textalk Webshop i 1998 med ett starkt fokus att det ska vara riktigt enkelt att sälja online.

Kontaktinformation