AMZ services logga

AMZ services

Amazon är världens största e-handelsmarknadsplats och öppnar möjligheter att sälja dina produkter i över 20 länder världen över. Amazon kan ses som ett komplement till din egen e-handelsplattform och/eller ett sätt att kostnadseffektivt testa dina produkter på nya marknader globalt. Vårt team av Amazon-experter hjälper till med Account Management, Product Ranking, Product Listing, Keyword research, PPC och SEO på Amazons plattform, samt Utbildning via marknadens bästa onlinekurs. Vi arbetar nära dig som kund och samarbetar gärna med dina partners inom digital marknadsföring (Google, Sociala media etc.) för att få det mest effektiva resultatet av olika marknadsföringskanaler.

I vår tjänst ingår den heltäckande onlinekursen där du och din personal kan lära er hantera och sälja på Amazon. Kursen omfattar allt ifrån att starta ett Amazon Seller Account till hur du bäst hanterar lager och marknadsför dina produkter på Amazon.

Ta del av aktuella deals

Se priser och ta del av erbjudanden från leverantören.

Om AMZ services

AMZ Managed Services hjälper företag med strategier och marknadsföring av produkter på Amazon globalt och regionalt. Det som binder oss samman är vår passion för att hjälpa människor och företag att växa.

Vår analys och våra åtgärder hjälper e-handelsföretag att avgöra vilka steg som behövs för att komma igång online och öka försäljningen.

Kontaktinformation