BWS Logo 300x300pix

Blue Water Shipping AB

Växa ditt företag
Lås upp ditt företags potential med Blue Water Shipping! Vi förenklar komplex kurirlogistik, så att du kan fokusera på det som är viktigast – att växa ditt företag.

Behöver du en dedikerad logistikpartner, som förenklar frakten, minskar kostnaderna och förbättrar kundupplevelsen? – Blue Water är det rätte val.

Vi vet att effektiv logistik är avgörande för din kundnöjdhet, kostnadsbesparingar, affärstillväxt och för att få en konkurrensfördel. Vårt team av logistikexperter tillhandahåller alltid proaktiv kommunikation och transparent prissättning. Vi är din partner för framgång när du skickar till hela världen.

Förenkla din logistik med One-Point-of-Contact
Vi effektiviserar logistiken med en enda kontaktpunkt, vilket eliminerar behovet av att jonglera med flera carriers. Hos Blue Water kommer du aldrig behöva hantera chattrobotar eller långa telefonköer. Din one-point-of-contacts kommer alltid att vara samma logistikexperter, som känner din verksamhet och kan ge dig de bästa lösningar. Vi prioriterar proaktiv kommunikation och håller dig informerad om eventuella förseningar eller förändringar i dina försändelser.

Förenkla din logistik med Blue Water och fokusera på att växa ditt företag. Kontakta oss idag!

Ta del av aktuella deals

Se priser och ta del av erbjudanden från leverantören.

Om Blue Water Shipping AB

Blue Water Shipping är en global leverantör av alla logistiktjänster inom modern supply chain management. I hjärtat av Blue Water finns en organisation med professionella medarbetare som är skickliga på att erbjuda kompletta och skräddarsydda lösningar för alla sjöfarts- och transportbehov över hela världen.