Brath är en av Sveriges mest välrenommerade SEO och SEM-byråer. Brath har funnits i 7 år och har ungefär 25 anställda i Örnsköldsvik och Stockholm. Byrån är känd bland annat som föregångare med 6 timmars arbetsdag som man haft sedan starten och har fått priser som Bäst i Branschen, Årets Normbrytare och DI Gasell.

Vi är specialiserade på digital marknadsföring och hjälper ditt företag att synas på Google, både med SEO (organiskt) och SEM (Google Ads) och även köp på Facebook (Facebook Ads). Brath är en byrå med rötterna i Norrland. Det gör att vi kanske är lite rakare och inte snackar så mycket som andra. Vi tror på att vara uppriktiga i allt vi gör och vi utvärderar inte hur mycket vi tjänar utan hur mycket du tjänar. Läs vad pressen skriver om oss.

Vi vet att trafik och konvertering är motor och drivmedel för alla e-handlare och vi har flera e-handelsföretag som vi hjälper dagligen, både stora och små. När du arbetar med oss får du inte en leverantör utan en partner.

Här är några av de saker som vi hjälper dig med:

Försäljning, försäljning och försäljning
Sökmotoroptimering (SEO) – att komma högt upp på Google
Utformning och genomförande av kampanjer på Google och Facebook
Analys, rådgivning och planering

Hos oss gäller en månads uppsägningstid, tydliga rapporter och ett gediget hantverk. Det är vårt löfte till dig.

Ta del av aktuella deals

Se priser och ta del av erbjudanden från leverantören.

Om Brath

Brath AB startade 2012 av Magnus Brath och har idag kontor i Örnsköldsvik och Stockholm Bolaget ingår sedan 2020 i LRF Media AB.