brightcom logga

BrightCom – Dynamics Business Central

BrightCom hjälper växande e-handels och retailföretag med affärssystemet Dynamics Business Central (NAV). BrightCom är certifierad partner till Microsoft och årets QBS-partner.

Med en paketering av Dynamics Business Central riktad mot e-handlare och en förenklad utrullningsprocess är det nu även kostnadseffektiv för mindre företag med 1-5 användare att automatisera och digitalisera sina affärsprocesser.

Microsoft Dynamics 365 Business Central är världens mest sålda och implementerade affärssystem för små och medelstora företag. BrightCom fokuserar på företag där e-handel är centralt med referenskunder från 1-2 användare till större internationella e-handlare. Färdiga integrationer till de vanligaste e-handelsplattformerna och moduler inom e-handelns ekosystem som Klarna, Adyen, Svea, Dibs, PayPal Collector, Qliro, Unifaun, LogTrade, Ongoing, Nyce, Billogram, Reclamit, Sitoo, elektronisk fakturahantering, skannerlösningar och mycket mer.

Gratis demonstrationskonto på egen hand.

Om BrightCom – Dynamics Business Central

BrightCom är partner till Microsoft och affärssystemet Dynamics 365 Business Central med fokus på e-handelsbranschen. BrightCom har färdiga integrationer till de vanligaste e-handelsplattformarna, 3PL med WMS, betalningslösningar, utökad drop-ship-funktionalitet, kemikalieskatt, och mycket mer.