bring logga

Bring

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i hela Norden, genom effektiva och hållbara leveranser. Med ett helhetserbjudande inom paket, gods och bud kan vi bistå din verksamhet med små och stora uppdrag i både Sverige och hela Norden, och därifrån till eller från övriga världen. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för er – till er eller direkt till era kunder.

Vi på Bring hanterar paket, bud och gods, och kan hjälpa dig med din e-handel. Vi erbjuder även bland annat ett heltäckande nordiskt hemleverans- och ombudsnätverk, installation av vitvaror och miljöretur.

Vill du veta mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig? Klicka här

Som en stor logistikaktör i Norden är det viktigt att ta ansvar och arbeta aktivt med åtgärder som reducerar miljöpåverkan. Vi har därför satt ett miljömål om att alla våra leveranser ska vara fossilfria redan år 2025. För att uppnå detta är det viktigt att vi alla samarbetar för en mer hållbar leveranskedja. Oavsett om paketet ska till privatperson eller företag, ser vi till att du och dina kunder får hållbara leveranser när, hur och som ni vill ha dem. Redan idag är alla våra paket-, bud- och hemleveranser fossilfria i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. En Bring-leverans ger er konkurrensfördelar.

Klicka här om du vill veta mer om vår gröna omställning.

Om Bring

Bring är ett leveransföretag som löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i hela Norden. Vi erbjuder effektiva och hållbara leveranser, hanterar paket, pall, bud och gods, och kan hjälpa dig med din e-handel. Vår vision är att göra vardagen enklare och världen mindre.