Bsmart är ett produktionsbolag inom reklambild och reklamfilm. Vi är 35 anställda och består av fotografer, filmare, retuschörer, animatörer, 3D-artister, klippare och producenter. Vad som skiljer oss från våra konkurrenter är att vi tror på samarbete genom hela processen. Genom att ha all personal anställd i huset kan vi effektivt kommunicera runt produktioner för att komma fram till bästa resultat.

Våra kunder uppskattar oss vår prestigelöshet, kvalitet och passion för det vi gör. Alla idéer är välkomna och ju tidigare vi kommer in i processen, desto mer kan vi skapa tillsammans. Bsmart har funnits i 25 år och vi jobbar med såväl reklambyråer som marknadsavdelningar.

Förutom vår egna fotostudio på 600kvm i Stockholm jobbar vi även som konsulter där vi driver och bemannar externa studios inom e-handel med fotografer, retuschörer och övrig personal som krävs för att sköta driften av en fotostudio. På så sätt får våra kunder extern kvalitet samtidigt som produktionen sker inhouse. Så om du behöver sätta upp en egen studio men inte kan eller vill driva den så gör vi gärna det åt dig!

Bland våra kunder finner du Björnborg, Max Hamburgare, Circle K, Mojang, Arket, Gant, Apotek Hjärtat mfl. Titta gärna in på www.bsmart.se för vår portfolio.

Ta del av aktuella deals

Se priser och ta del av erbjudanden från leverantören.

Om Bsmart

Bsmart AB grundades av Tomas Lestrup 1995 och finns idag på Döbelnsgatan 85 i Stockholm. VD är Akram Janzi.

Kontaktinformation