c land logistics

C Land Logistics

Vi är C Land Logistics

Som neutral och oberoende speditör skapar vi logistik- och informationsflöden baserat på våra kunders förutsättningar. Vi samarbetar med världens främsta flygbolag och rederier för transporter till och från världens alla kontinenter. Vi strävar efter att skapa logistikflöden som ger våra kunder förutsättningar för tillväxt och ökad konkurrenskraft. Commitment beyond borders – Always!

Genom ett nära samarbete med världens främsta flygbolag och rederier erbjuder vi på C Land Logistics transportlösningar till och från världens alla kontinenter. Vi hjälper några av Sveriges snabbast växande företag med en logistik anpassad för den nya tiden. Tillsammans hittar vi lösningar anpassade efter affärsmålen, inte logistikens begränsningar. Vi arbetar med de dominerande fraktsätten sjöfrakt, tågfrakt och flygfrakt.

Förutsättningar till framgångsrik logistik ligger i god kommunikation och information. Vi vet att dina kunders krav på information snabbt blir dina egna och därför ställer vi höga krav på informationsflödet från våra leverantörer så att du som kund alltid har rätt information i rätt tid. Via vårt digitala verktyg COS – C Land Online System ser vi till att du alltid är uppdaterad och har tillgång till den senast kända informationen om dina försändelser, vilket gör att du på ett tryggt sätt kan fokusera på annat.

Commitment beyond borders. Always. För oss handlar det om vi ska ha ett genuint intresse för våra kunders affärer där antalet sändningar eller storleken på ditt företag inte sätter begränsningar utan vilka möjligheter vi kan skapa tillsammans. Vi är engagerade över gränser och kontinenter för dina affärer. Har du behov av att hitta innovativa transportlösningar för att effektivisera ditt varuflöde? Kontakta oss på C Land Logistics!

Ta del av aktuella deals

Se priser och ta del av erbjudanden från leverantören.

Om C Land Logistics

C Land Logistics strävar efter att skapa logistikflöden som ger våra kunder förutsättningar för tillväxt och ökad konkurrenskraft. I vår bransch kan det handla om allt från mer hållbara alternativ till ett tydligare informationsflöde. Kontakta oss om du vill veta mer!