Vi på CDON har varit experter inom e-handel sedan 1999. Många minns när vi startade och sålde CD-skivor, DVD-filmer och datorspel från eget lager. Men sedan ett par år tillbaka har vi vridit om vår affärsmodell och öppnat upp vår effektiva säljkanal till externa handlare. Hittills har över 1500 handlare anslutit sig till vad som har kommit att bli Nordens ledande marknadsplats.

Genom att vara något av en pionjär inom nordisk e-handel blev CDON snabbt ett välkänt namn och varumärke. Idag erbjuds konsumenterna miljontals olika produkter på Nordens ledande marknadsplats.

Det enorma utbudet är ett resultat av företagets transformering. Från att tidigare haft fokus på eget inköp, lager och logistik delar vi nu med oss av vår långa och djupa e-handelskunskap till nya handlare. Handlarna som ansluter sig till CDON Marketplace kan dra fördel av vår marknadsposition, trafik samt verktyg för att driva försäljning. Vi erbjuder en effektiv, lättillgänglig och skalbar plattform med tillgång till över två miljoner aktiva kunder så att handlarna kan fokusera på sin egen kärnaffär.

Vi har lagt en grund för tillväxt och lönsamhet. På vårt centrala kontor i Malmö arbetar drygt 130 engagerade, drivna medarbetare med bred kompetens inom e-handel. Tillsammans med våra handlare och partners kommer vi fortsätta att vara en drivande kraft inom nordisk e-handel.

Om CDON

CDON är Nordens ledande marknadsplats. Vi erbjuder externa handlare möjlighet att sälja sina produkter till över två miljoner aktiva CDON-kunder. I CDON Connect finns alla funktioner som behövs för att kunna bedriva försäljning på CDON Marketplace. Det är enkelt att använda och anpassat efter att ge alla handlare en så trygg och smidig e-handelsupplevelse som möjligt.