Översättnings- och contentbolaget Contentor har över 500 skribenter, översättare och korrläsare, som hanterar över 25 olika språk. Dessutom har man ett växande erbjudande inom maskinöversättning och olika former av avancerade upplägg för contentskapande, som gör att man kostnadseffektivt kan internationalisera sin e-handel snabbare än någonsin. Eftersom vi varit specialiserade på e-handelsbolags content- och översättningsbehov i över 10 år så har vi ganska bra koll på vad som går att optimera, göra effektivare, vad som kan spara pengar men även vad som kan göra att man snabbare kan nå en bredare publik. Varför det är snabbare, billigare och enklare när Contentor tar hand om din content?

1. Du tar ingen risk vad gäller kvalitet och leverans.
2. Du behöver inte dirigera skribentarbetet.
3. Dina kostnader blir lägre då du slipper det administrativa arbetet med anställningskontrakt, löneutbetalningar, lönespecifikationer och kontrolluppgifter.
4. Du slipper direktkontakten med skribenten, vilket annars kan vara stressande om konflikter eller kvalitetsbrister uppstår.
5. Vi levererar en jämn kvalitet och våra skribenter är vana vid formatet och researcharbetet, vilket sparar tid.

Till alla medlemmar i Deals har vi två testa-på-erbjudanden.

Ta del av aktuella deals

Se priser och ta del av erbjudanden från leverantören.

Om Contentor

Contentor är specialister på översättningar och contentskapande för e-handelsbolag. Med e-handelns unika krav i åtanke som snabba leveranser, SEO-anpassning, automatisering och hög sofistikationsgrad av metadata hjälper Contentor hundratals kunder med content och översättningar. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingborg, Sverige och ägs av en grupp serieentreprenör inom e-handel.

Kontaktinformation