e commerce recruit logga

E-commerce Recruit

E-commerce Recruit är ett rekryteringsföretag med fokus på jobb inom e-handel och digitalisering. Vi har på kort tid byggt Sveriges största nätverk av e-handelskompetenser, vilket gör att vi sannolikt kan lösa personalbehov i branschen både snabbare och bättre än någon annan.

Vi är specialiserade på tjänster som du hittar inom en e-handelsorganisation. Många av våra rekryteringar är till e-handelsbolag, men vi hjälper även leverantörer till e-handlare och mer traditionella bolag som är mitt i en digitaliseringsprocess.

E-commerce Recruit är mer än ett rekryteringsföretag – vi är även e-handlare. Bolaget grundades av en mix av kompetenser inom rekrytering och e-handel. Vi är övertygade att det krävs praktisk erfarenhet för att förstå de behov och utmaningar som finns i en snabbrörlig bransch som e-handel. För att fördjupa oss i ämnet och hela tiden lära oss mer har vi en podcast om framgångsrik e-handel: E-commerce SUCCESS. Vi har även ett fördjupat samarbete med Ehandel, där vi hanterar jobbsektionen på ehandel.se/jobb.

Några av de tjänster som vi kan hjälpa dig med är:

 • Rekrytering
 • Headhunting
 • Konsulter
 • Jobbannonsering
  Hos oss får du hjälp att växa genom effektiva personallösningar.
 • Ta del av aktuella deals

  Se priser och ta del av erbjudanden från leverantören.

  Om E-commerce Recruit

  E-commerce Recruit startade i slutet av 2018 och tog snabbt mark i branschen som en nischad rekryteringsaktör med fokus på e-handelsbolag. Bolaget har kontor i Stockholm och i Malmö, men arbetar med rekrytering, headhunting och konsulter i hela Sverige.