nordisk ehandel

Nordisk E-handel

Som premium-medlem i Deals ger Nordisk E-handel dig:

Nordisk E-handel – Kostnadsfri prenumeration i 6 månader!
Nordisk e-handel är det självklara valet för dig som vill starta webbutik på nolltid med alla funktioner och integrationer som krävs för att bygga en framgångsrik e-handel. Anpassa e-handelslösningen helt efter dina behov med full flexibilitet som ger dig alla förutsättningar att växa utan att byta plattform.

Magento – Kostnadsfri prenumerationsavgift för eValent Expert i 3 månader!
Som medlem i Deals får du nu möjlighet att prova eValent Expert, en skräddarsydd lösning baserad på Magento 2.
Väx obehindrat med Magento 2 – världens mest kraftfulla, flexibla och säkra e-handelsplattform. Vi har e-handelslösningar för företag av alla storlekar där allt är möjligt. Med Magento 2 växer du i din egen takt och plattformen växer med dig och din verksamhet.

50% rabatt – Konverteringsanalys
Som medlem i Deals erbjuder vi vår konverteringsanalys till halva priset! Konverteringsanalysen är helt oberoende av plattform och går att köpa för halva priset en gång.
Våra e-handelsexperter granskar webbutiken utifrån ett användarperspektiv för att ta reda på varför dina besökare lämnar siten istället för att lägga en beställning. Ni får förslag på design-och layoutförändringar som rankas i prioriteringsordning baserat på maximal avkastning med minimal insats. Analysen blir utgångspunkten för dig att själv sätta igång med konverteringsoptimeringsåtgärder i din webbutik.
Gäller helt nya kunder i eValent.pre

Ta del av aktuella deals

Se priser och ta del av erbjudanden från leverantören.

Om Nordisk E-handel

eValent Group arbetar med två e-handelssystem där dem levererar färdigpaketerad e-handel på både den egenbyggda hyrplattformen Nordisk E-handel och den internationella OpenSource plattformen Magento, som eValent Group är Solution Partner till. Produkt- och tjänsteportföljen är en av marknadens bredaste och innefattar bland annat färdigpaketerad e-handel, skräddarsydda e-handelslösningar samt optimerad serverdrift med skalbara servrar i Google Cloud, specialiserad för e-handel.