Med passion för retail och hela den lokalhyresrelaterade värdekedjan skapar vi ökad lönsamhet och starkare varumärken. Vi tror på att utmana och utveckla både oss själva och dig som klient. De eventuella hinder till framgång som vi stöter på i våra åtaganden ser vi alltid som utmaningar istället för motgångar.

Gate46 har ett tydligt uppdrag – Adding Real Estate Value. Vi är din självklara partner när det gäller butiks- och kontorslokaler. Våra kunder är såväl stora internationella varumärken som små exklusiva butiker. Vi har spetskompetensen och de rätta kontakterna som garanterar dig det bästa utgångsläget. Medarbetarna på Gate46 har olika specialistkunskaper inom allt som rör fastigheter för retail och F&B. Därför kan vi ge dig som kund en komplett och heltäckande service vad gäller både era butikslokaler och kontor. Våra goda relationer med fastighetsbranschen är ovärderliga när du vill etablera eller avveckla butiker i din verksamhet.

Om Gate46

Vi är porten till den nordiska retailmarknaden och ökad lönsamhet. Varmt välkomna att kontakta oss på Gate46 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.