Giosgs koncept är en interaktiv verktygslåda för alla e-handlare och riktar sig mot dina besökare online. Vi optimerar kundresan för era kunder och skapar ökad proaktivitet.

Konceptet ger möjlighet att skapa realtidsbaserade interaktioner. På några få minuter kan ni skapa en, kundunik knappbaserad chattbot som ger support för webbesökare att t.ex. finna rätt produkt. Anpassade interaktioner kan dynamiskt skapas med anpassade budskap och baserat på realtidsanalys av sökbeteenden riktas mot valda besökare vid vald tidpunkt. Syftet är att hela tiden presentera automatiserad och relevant information för varje enskild besökare i realtid.

Personalisera upplevelsen för varje enskild besökare genom hela kundresans. Giosgs interaktioner möjliggör att bearbeta besökaren från awareness till post–purchase. Med AI LiveChat personaliseras kundresan ytterligare genom kunskap om besökaren. Var den befinner sig geografiskt, sökbeteende på siten, innehåll i varukorg osv. Realtidsinformation som möjliggör en mer relevant konversation.

Verktygslådan innehåller interaktioner som är nödvändiga för att skapa en personaliserad och automatiserad kundresa.

Ta del av aktuella deals

Se priser och ta del av erbjudanden från leverantören.

Om Giosg

Vi omvandlar sättet företag samarbetar och interagerar med konsumenter online. Giosg, som grundades 2011, är ett mjukvaruföretag som kombinerar data och artificiell intelligens (AI) med funktionsrik teknik för att tillhandahålla intuitiva lösningar som levererar rätt online-trigger, till rätt person vid rätt tidpunkt – vilket gör att din organisation kan fungera smartare.

Kontaktinformation