E-handelsplattformen för Retail och Brands

Som SaaS-plattform har Jetshop möjlighet att bygga framgångsrika e-handelslösningar inom B2C och B2B. Med försäljning i flera länder och flera kanaler. Vi bygger pixelperfekt och prestandahög e-handel med krav på en modern kundresa. Med våra e-handelsexperter och utvalda partners lägger vi grunden för smarta lösningar och prisvinnande kundupplevelser.

Säkra högsta prestanda och upptid

Vi säkrar upp och driftar din e-handel i molnet med högsta prestanda och upptid. Vi tar drift och hosting på största allvar. Att dina kunder kan nå din e-handel när de vill – oavsett tid på dygnet eller dag på året – är nummer ett för oss.

SaaS-plattform fullmatad med funktionalitet och fria uppdateringar

Jetshop Commerce är en kraftfull Software as a Service-plattform. För dig som e-handlare innebär det att din e-handel är molnbaserad och alltid körs på den senaste versionen och med den senaste tekniken. Inga kostsamma versionsuppdateringar.

Ta del av våra guider och e-books

Sälj på fler marknader

Med Jetshop Commerce Channels kan du snabbt lansera nya sajter för andra geografiska marknader. Vår arkitektur möjliggör att du kan addera separata sajter med en helt egen kundupplevelse, egna betalmetoder och ett eget sortiment, riktade mot olika målgrupper – allt från samma e-handelsplattform.

Headless e-handelsplattform – Pixelperfekt design som speglar ditt varumärke

Jetshops Commerce är helt headless vilket öppnar upp för dig att skapa en front-end-upplevelse där design och funktionalitet är helt anpassad efter dina behov och önskemål. Frikopplad front-end öppnar upp för full flexibilitet och för bästa tänkbara kundupplevelse och prestanda i världsklass. Jetshop arbetar med GraphQL vilket gör att du kan bygga din front-end med bästa möjliga moderna teknik, till exempel React eller Vue.

API first och och utvalda Best of Breed Partners

Upplev fördelarna med True SaaS. En modern plattform med öppna API:er möjliggör för smidiga integrationer av tredjepartsystem. Vi underhåller och supporterar dina viktigaste kopplingar. Tillsammans skapar vi de mest framgångsrika lösningarna. Att leverera en e-handel som möter kundernas krav på funktionalitet kräver samarbete mellan flera olika parter och system.

Strategiskt Partnerskap

Vårt partnerskap sträcker sig så mycket längre än till lanseringen. Vi är din strategiska kunskapspartner och hos oss får du en dedikerad e-handelsexpert som hjälper dig att växa din affär. Med det gemensamma målet att uppnå lönsam tillväxt.

E-commerce Strategy Managers analyserar nuvarande prestation och lokaliserar förbättringsområden.

Våra kunder:

Norrgavel, Flattered, 8848 Altitude, Bergans, Hööks, Scorett, A Days March, Sail Racing och Svenska Hem är några ledande Brands och Retailers som valt Jetshop.

Ta del av våra kundcase här

Om Jetshop

Jetshop är sedan 2003 en innovativ teknik-, strategi och kunskapspartner som brinner för din framgång i alla kanaler.