kreationsbyrån logga

Kreationsbyrån

Teknisk webbyrå i Stockholm med över 10 års erfarenhet av digitala kreationer & leveranser inom frontend, webb, e-handel och appar. Vi hjälper våra kunder och partners över hela Skandinavien att lyckas med digitala projekt genom trygga, nära och långsiktiga samarbeten.

Kreationsbyrån är en digital byrå i hjärtat av Stockholm med branschledande expertis inom utveckling och leveranser av digitala lösningar. Vår spetskompetens ligger inom frontend, e-handel, skräddarsydda system och tech-strategi där vi gärna arbetar med open-source-teknologier som, Silverstripe CMS, WordPress, Laravel, VueJS och React Native.

Vi har ett starkt team av konsulter med mångårig erfarenhet av att realisera olika typer av digitala skräddarsydda projekt – stora som små. Inte sällan en kombination eller blandning av e-handelsystem, CMS-lösningar och appar.

Samarbeten, tycker vi görs bäst transparent, agilt, nära och långsiktigt – gärna med kunder och partners över hela Skandinavien.

Här är några av de saker vi hjälper dig med:

1. Välja och sätta upp rätt e-handelslösning för er verksamhet

2. Skräddarsydda system, oftast kombinerat med olika betallösningar

3. Apputveckling

4. Tech strategi för startups och konsultation kring bl a tekniska krav och projektleveranser

5. Utveckling (system- & frontendutveckling) och realisering av digitala lösningar

Om Kreationsbyrån

Kreationsbyrån Sverige AB startades 2009 av dedikerade ingenjörer och utvecklare och är idag en byrå med utvecklare som älskar sitt jobb och förstår sina kunder. Med goda finanser och en trygg tillväxt är Kreationsbyrån en av de mer seriösa aktörerna inom branschen idag.