link logistics logga

Link Logistics

Link Logistics är er oberoende globala fraktpartner som dessutom erbjuder 3PL-tjänster i Sverige, Danmark, USA, inom kort Asien och Polen. Med bred kunskap inom frakt och e-handel är vi en bra partner att kunna växa med. Så kontakta oss idag för att diskutera era utmaningar och framtidsplaner.

På Link brinner vi för våra kunder och våra värderingar och det genomsyrar hela vår verksamhet. Transport/tjänste-lösningarna sätts samman av världens främsta transportföretag och Link Logistics operations. Vi är er globala och oberoende logistiklänk med 3PL-tjänsteutbud som ser till att era försändelser snabbt och säkert når sina destinationer i tid och hanteras korrekt på våra lager. Alla våra medarbetare brinner för att hjälpa er genom professionell, nära och personlig service inom alla logistikområden.

Det ska vara lätt att starta och driva e-handel, men att hantera order kan ta mer tid än förväntat.

Vi hjälper företag från dag 1

Som nystartat kan man välja att sköta logistiken och lagret själv tills man kommit till en gräns där man inte mäktar med själv eller outsourca direkt.

Vi hjälper både små och stora e-handelsföretag, Som stort e-handelsföretag kanske ni lägger om strategin och väljer att outsourca eller så kanske ni håller på att byta 3pl-företag.

Link finns idag Sverige, Danmark och inom kort USA, Polen och Asien med egen personal och lokaler.

Vi finns där i alla lägen, förutom ren 3pl har vi även sedan länge arbetat med frakt och då även specialfrakter som tex Pharma, Flygfrakt, Specialfrakter och kurir.

Vi försöker ha en sådan enkel prissättning som möjligt och de mesta är prissatt per order.

”Hos Link betalar ni enbart för ”action” de flesta hanteringskostnader är inräknade i orderkostnader.”

Att starta själva webshoppen är oftast inte det svåra i dagens läge, med en uppsjö opensourcelösningar och duktiga webbyråer som kan hjälpa till.

Logistiken är inte lika enkelt och dessutom tidskrävande
(exempel på processer som tar din tid)
· Man ska ha sitt lager på rätt geografisk läge för bra upphämtningstider.
· Förhandla fraktavtal
· Köpa in packmaterial, scanners, vågar, lagerhyllor, skrivare etc.
· Följa upp leveranser, returer och inleveranser ”Värdera eran tid och er själva genom att outsourca er logistik, genom att outsourca er hantering kan ni använda den tiden till att öka er försäljning, ägna den åt kundtjänst eller ha mer ledig tid.”

Ha kontroll på era varor, order och returer
Link Logistics erbjuder One-stop Shopping som bland annat innebär att ni bara har kontakt med oss och att det är Links medarbetare som packar och/eller följer försändelsen under hela resan. Ryggraden i vår tjänst är engagerade medarbetare, femstjärnig kundservice, den senaste teknologin och vårt nätverk av handplockade danska, svenska och globala partners. Tack vare det kan vi garantera att vi hittar lösningar för era unika transport/fulfillment behov, precis på det sätt som passar ert företag.

”Link Logistics använder sig av moderna system och scannar allt som kommer in och går ut, dessutom scannas, kontrollvägs och fotograferas alla paket som går ut för att säkerställa att inget försvinner, och faktureras korrekt enligt skrymmande, fraktdragande och verklig vikt.”

Integrationer
Vi integrerar mot alla större opensource lösningar på marknaden och kan integrera mot nya plattformar mot kostnad eller kostnadsfritt beroende på hur stort uppdraget är.

Utöver detta hjälper vi till med att se över er CX i kassan och hjälper er att tjäna pengar på era leveranser genom att erbjuda kunden flera leveransalternativ.

Om Link Logistics

Väx med oss ut i världen! Vi hjälper er med Import, Export, 3PL, Fulfillment och Specialleveranser. Kontakta oss idag för att prata om era utmaningar och framtidsplaner.