Litium är en molnbaserad plattform för smartare digital handel. Den är utvecklad för att vara det naturliga navet i framtidens digitala handel och gör det enklare att bygga varumärke och erbjuda produkter i alla kanaler, på alla marknader.

Plattform du kan växa med

Litiums plattform möter dina behov idag och är skalbar för framtiden när dina affärer växer och lönsamheten ökar. Litiums lösning passar både medelstora och stora kunder inom B2B och B2C. Det gör att du kan tänka stort redan från början och slippa byta plattform när försäljningen går som bäst.

Få ett försprång med Litium Accelerator

Litium Accelerator ger dig grunden för en e-handel eller återförsäljarportal, baserad på Litiums kraftfulla plattform. Du börjar inte från ett tomt blad utan får direkt tillgång till standardfunktioner som täcker de flesta behoven, kunskap och best-practice från branschledare. Med grunden på plats kan du lägga dina resurser på det som skapar mervärde för dina kunder som design, värdeadderande funktioner och nytänkande affärslogik.

Integrerad plattform eller ”headless” – du väljer

Vår integrerade plattform ger dig alla funktioner du behöver och snabb time-to-market. Du jobbar smidigt med marknadsföring, försäljning och produkthantering (PIM) i en och samma plattform. Headless är för dig som redan har ett publiceringsverktyg (CMS) och inte vill byta. Litium Commerce och Litium PIM kan användas med valfritt CMS.

Skapa den bästa kundupplevelsen med PIM

Ordning och reda i produktinformationen hjälper dig att stärka ditt varumärke och effektivisera arbetet. Med rätt processer, arbetsflöden och språkhantering för produktinformation kan du skapa kundupplevelser som ökar försäljningen och kundlojaliteten. Läs mer om PIM och ladda ner vår PIM-guide. Läs mer om PIM och ladda ner vår PIM-guide.
Full flexibilitet

Vi tror på att våra kunder ska ha så mycket standardteknik som möjligt eftersom det innebär mer kostnadseffektivitet både initialt och på sikt. Trots det är plattformen oerhört flexibel och låter dig vara så kreativ och anpassningsbar som marknaden och dina kunder kräver.

Teknik i världsklass

Teknikstacken i Litium och molntjänsten Litium On Demand består av ledande tjänster, teknologier och standardramverk som är lätta att lära sig, skalar obehindrat och ger ojämförlig prestanda. Läs mer om vår teknik. Läs mer om vår teknik

Några av våra kunder

Vi har runt 230 kunder idag, bland annat Didriksons, Casall, Lindex, Tingstad, Jollyroom och PacsOn. Läs mer om våra kunder. Läs mer om våra kunder

Partnernätverk

Litiums nätverk av partners kan digital handel och har all den tekniska kompetens, affärskunnande och kreativitet du behöver för att ta dina affärer online. Se alla våra partners. Se alla våra partners

Vill du veta mer om vad Litiums plattform kan göra för din digitala handel? Kontakta oss!

Om Litium

Litium AB (publ) tillhandahåller en molnbaserad plattform för digital handel som hjälper medelstora och stora företag inom både B2B och B2C att accelerera sin försäljning. Lindex, Tingstad och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 10 miljarder kronor årligen online.

Kontaktinformation