Behöver du en faktureringslösning? Eller stöttning med finansierings- och kontotjänster? Vi har både tekniken och kunnandet för att ta oss an ditt företags utmaningar. Vi tar fram lösningar som passar både dig och dina partners, så att du får mer tid att göra det du är bäst på.

När du behöver mer än en ”standardlösning”

Ett företags behov av fakturahantering och finansiering liknar sällan ett annat. Färdiga paket och ”standardlösningar” räcker kanske en bit, men inte alltid hela vägen. Därför tar vi hand om din fakturering och finansiering på ett sätt som är anpassat efter just ditt företag.

Ett betalningsflöde på dina villkor

Tillsammans med dig skapar vi ett betalningsflöde som är optimerat för ditt företag och dina önskemål. Det kan innebära allt från att vi köper alla dina fakturor och tar över hela kreditrisken till att vi med enkla medel underlättar din vardag och hjälper dig att få lojalare kunder. Vi lovar att du får en effektivare fakturahantering, bättre överblick, säkrare betalningar och mer tid över till annat.

Om PayEx

Sedan 1972 har vi försett företag runtom i Norden med alla typer av tjänster inom rating och billing, faktura- och reskontrahantering, inkasso, kredithantering och finansiering.