Qred är det smidigaste sättet för företagare att få finansiering till sina verksamheter! De hjälper just nu över 10 000 företag på sex olika marknader och ger företagare chansen att fokusera på att bygga det de gör bäst. Qred grundades 2015 och gör företagsfinansiering på ett smidigare, enklare och mer tillgängligt sätt för alla företag – stora som små. De erbjuder företagslån från 10 000 kr till 2 000 000 kr med flexibla lånevillkor och ger sina kunder möjlighet att betala tillbaka lånet i sin helhet när som helst. Det betyder att du bara betalar för den period du faktiskt behöver lånet, smart va? Dessutom har lånen från Qred inga dolda avgifter eller startkostnader och pengarna betalas till och med ut samma dag. Snabbt, flexibelt och problemfritt: det är företagslån via Qred!Företagslån från 10 000 kronor upp till 2 000 000 kronor. Lånetid 1-36 månader.

Företagslån Qred är marknadsledande i Norden och alla e-handlare kan ansöka. Våra företagslån fungerar som en prenumeration utan bindningstid, där du när som helst kan betala tillbaka hela lånet, utan extra kostnader.

Så funkar det:

1. Ansökan tar 1 minut
2. Besked inom 1 timme
3. Pengarna utbetalas samma dag

Qred har:

Ingen bindningstid
Ingen startavgift
Inga dolda kostnader
Alltid personlig service!

Kreditkort Kreditkortet från Qred går att använda överallt där man accepterar Visakort. Kortet har inget valutapåslag för köp i utlandet.

Efter att ha ansökt och blivit godkänd kommer du att få ett plastkort från VISA med en kreditlimit. Du kan därefter se alla utlägg på ditt kort, sätta egna gränser och spärra ditt kort genom i vår app. Qreds kreditkort ges ut av Qred och kan användas för företagets utlägg både online och offline.

Qredkortet har en företagsspecifik ränta som börjar på 1,95% per månad. Du får reda på just ditt företags specifika ränta när du har ansökt om ett kreditkort.

Fördelar:
● Kostnadsfritt att ansöka.
● Ingen månads- eller årsavgift.
● Samlade utlägg.
● Upp till 45 dagar räntefri betaltid på dina köp.
● Enkel fakturahantering. Samla alla dina kortfakturor på samma ställe.
● Support direkt i appen.

Factoring Hos oss kan du sälja dina fakturor, belåna fakturorna eller bara få hjälp med fakturaservice.

Vad du än behöver kring fakturering, så har vi det!

“Har tidigare varit med om finansbolag med långa avtal och krångliga villkor. Hos Qred factoring har vi alltid fått ett väldigt bra och öppet bemötande. Vi är väldigt nöjda med valet av finansiärer!”

– David, VD på en mediabyrå i Malmö.

Ta del av aktuella deals

Se priser och ta del av erbjudanden från leverantören.

Om Qred

Qred grundades 2015 av entreprenörer för entreprenörer och är nu Sveriges snabbast växande fintechföretag samt marknadsledande i Norden. Med verksamhet i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Brasilien och Belgien har Qred lånat ut mer än 3 miljarder kronor till växande företag.