På SHOWROOM möts företag, influencers och tittare för LiveShopping. Vi aggregerar all form av LiveShopping för att förenkla för konsumenten att hitta och följa sina favoritvarumärken och influencers. Vi erbjuder en möjlighet för företag att nå fler kunder med sina program.

LiveShopping är en video som streamas i realtid via digitala kanaler, tillsammans med en integrerad köpfunktion. Detta anses idag vara det snabbast växande försäljningsformatet inom e-handeln och enligt retail experter det största som hänt e-handeln sedan iPhone. Den nya trenden har revolutionerat den svenska e-handels marknaden och ökat med 300% livestreamade events mellan mars till augusti 2020.

Med SHOWROOM, kan du som e-handlare, varumärke eller influencer få ditt egna digitala rum hos oss, där du kan publicera obegränsat antal program. Du kan publicera både nya videos och tidigare producerade (repriser). Vår ambition är att samla all LiveShopping på ett ställe, för oavsett om du är på SHOWROOM för att inspireras, göra ett klipp eller bara njuta av showen ska du kunna hitta ett rum för dig.

Vi erbjuder allt som behövs för att komma igång med LiveShopping!

Om Showroom

SHOWROOM är Sveriges mediehus för LiveShopping, framtagen av Ehandel, Nordens största marknadsplats för e-handlare.