1519889972334

Specter

Ta din e-handel och omnihandel till nya höjder med ett affärssystem i molnet. Tidsbesparande lösningar för logistik, lager, kundtjänst, administration och försäljning i olika kanaler och länder.

Låt systemet jobba åt dig

Vi vill göra det så smidigt som möjligt för dig att driva ditt företag. Du ska kunna fokusera på din verksamhet, inte på administrationen av den. Vårt molnbaserade affärssystem förenklar din administration, minskar dubbelarbete och skapar överblick. Du och dina kollegor har alltid tillgång till samma information, så att ni kan samarbeta effektivt.

Nu kan du sälja hur du vill

Vårt webbaserade affärssystem låter dig sälja som du vill. Sälj med en eller flera webbshoppar. Sälj på marknadsplatser. Sälj i fysiska butiker. Sälj till återförsäljare och på mässor. Sälj lokalt och internationellt. Alla dina försäljningskanaler har tillgång till samma information, som t.ex. lagersaldo i realtid.

Få full kontroll över ditt lager

Affärssystemet har funktioner för lagerhantering och inköp, som hjälper dig att enkelt hålla reda på lagersaldon, in- och utleveranser. Om din verksamhet har flera olika lager eller fysiska butiker hanterar systemet det också. Vi har lagt stor vikt vid att skapa ett effektivt flöde för dina in- och utleveranser, där du uträttar mycket med få arbetsmoment.

Integrationer ökar möjligheterna

Koppla din webshop till Specter och sköt hela din verksamhet, e-handel, butiker, säljare och lager, i ett system. Systemet är skalbart, du kan börja med ett mindre system och utöka vid behov. Färdiga integrationer finns mellan Specter och marknadens populäraste e-handelsplattformar, betallösningar, fraktsystem och 3PL-lösningar.

Ta del av aktuella deals

Se priser och ta del av erbjudanden från leverantören.

Om Specter

Specter är Sveriges ledande leverantör av molnbaserade affärssystem (ERP) och omnikanalslösningar för e-handlare, butiker och grossister. Över 1500 företag har valt Specter för att arbeta smartare. Kom igång snabbt med affärssystemet, ingen installation krävs. Helt webbaserat och kan enkelt skräddarsys med valbara funktioner för att passa er verksamhets behov.

Kontaktinformation