1646666167098

Summa Linguae Technologies

Summa Linguae Technologies automatiserar översättningar av webb, produktinformation och SEO i marknadens vanligaste PIM- och CMS-lösningar. Summa Linguae Technologies har 9 kontor på 3 kontinenter. Det betyder att vi erbjuder översättningar av hög kvalitet på alla världsspråk. Vi samarbetar med specialister från varje bransch och hanterar stora volymer för flera av Nordens största e-handelsföretag.

Summa Linguae Technologies låter dig välja de bästa CMS-, PIM-, CRM- eller ERP- lösningarna. Vi implementerar och anpassar vår connector till din systemmiljö, så att den passar perfekt in i dina content-processer. Connectorn arbetar i bakgrunden och dina medarbetare behöver inte bekymra sig om översättningarna.

I implementeringsprocessen arbetar vi nära tillsammans med dig och din tekniska partner för att specificera vilken information som krävs för integrationen. Export och import av produktinformation sker automatiskt och filtreringen baseras på produkt, kategori eller språk.

Vi tycker att den mest stabila lösningen är att separera filöverföringen från ditt system för att undvika versionsproblem och köhantering. Headless innebär att det inte finns något användargränssnitt som behöver uppdateras när din e-handelsplattform, ditt operativsystem eller det lokala ramverket uppgraderas eller ändras.

Om Summa Linguae Technologies

Summa Linguae Technologies är en översättningsbyrå med 30 års erfarenhet på den nordiska marknaden. Våra kontor finner ni bland annat i Sverige, Danmark, Norge, USA, Kanada, Polen, Rumänien och Indien.