swedbank pay logga

Swedbank Pay

Swedbank Pay är en omnichannel plattform för trygga och enkla betalningar där säljare och köpare möts – i butik och online.

Vi gör det enkelt för dig att ta betalt, när som helst och överallt!

Oavsett vilken sida av kassan du står på ska det vara enkelt att använda sig av våra betaltjänster. Därför ger vi dig möjlighet att anpassa dina betalningsalternativ efter din verksamhet och dina kunder.

Vill du ha en färdigkomponerad lösning, eller skräddarsy efter dina behov? Inga problem! Vi hjälper dig hela vägen från support till installation och avslut oavsett om du har en fysisk butik, ehandel eller både och.

Ta betalt i butik

För dig som har butik, restaurang eller annan plats där du vill kunna ta betalt av dina kunder har vi både kortterminaler och kortinlösen. Vi hjälper dig igång och för att göra det lätt för dig att välja rätt så har vi satt ihop ett paket med det du behöver.

Ta betalt online

Kanske möter du dina kunder via en e-handel, hemsida eller app? I så fall ser vi till att du på ett säkert sätt kan ta betalt online med de mest populära betalsätten – oavsett var i världen dina kunder befinner sig. Vi hjälper dig med kassan kunden ser på din hemsida när de ska betala, men finns också till hjälp för att ta hand om det som händer i bakgrunden. T.ex som när vi ser till att pengarna från ett kortköp överförs från kunden till dig på ett snabbt och säkert sätt, med hjälp av bra kortinlösenavtal och stark kundautentisering.

Om Swedbank Pay

Swedbank Pay är resultatet av sammanslagningen av Swedbanks kortinlösenverksamhet och PayEx betallösningar. Swedbank Pay marknadsförs av PayEx, ett helägt dotterbolag till Swedbank, som finns i 7 länder och hanterar över 3 miljarder transaktioner per år åt över 100.000 kunder.