trendflow logga

Trendflow

TrendFlow är en mediebyrå specialiserad på Facebook- och Instagramannonsering. TrendFlow föddes ur gedigen kunskap om samt ett brinnande intresse för just Facebooks annonseringsplattform, med bakgrund i bland annat att marknadschef Erik Skoglund tidigare har arbetat på Facebook och att VD Alexander Vas har skrivit en bok om ämnet.

Vår målsättning är göra det vi är bäst på, ständigt utvecklas och, en dag, vara både bäst och störst i Sverige inom vårt område. TrendFlow står för expertis blandat med ödmjukhet – vi vet att vi kan det vi gör, men har för avsikt att alltid sikta högre och göra det vi gör idag ännu bättre imorgon.

TrendFlows specialistområde är resultatdriven annonsering via Facebook och Instagram. Vi hjälper allt från små butiker till större webshoppar och hotell. Vår ständiga målsättning är mätbara resultat i form av det allra närmaste vi kan komma en konvertering. Vi besvärar oss sällan med CPM och andra vaga resultatindikatorer.

Samtidigt som detta resultatfokus både är en självklar del av både vårt arbete och företagets värdegrund så skulle vi beskriva oss själva som en lite mer mänsklig och empatisk Facebookbyrå. Vi vill hjälpa våra klienter och finnas där för dem, på riktigt. Steg ett inför ett potentiellt samarbete är att vi identifierar hur och i vilken mån vi kan uppnå resultat för klientens verksamhet, och vi nöjer oss inte med annat än de bästa resultat vi kan uppnå å dennes vägnar. Vi värdesätter varje klient och tar hänsyn till varje företags specifika behov och förutsättningar, både inför och under ett samarbete. Dessutom ser vi alltid över medel såsom hemsidor och ger klienter tips för eller hjälp med att optimera dessa. För att vi vet att det är fåfänga att låtsas som att våra annonser kommer att leverera bästa möjliga resultat utan rätt förutsättningar.

Vi är ärliga, vi är transparenta. Som klient hos TrendFlow har du alltid tillgång till personlig kontakt med våra marknadsförare, insikt i ditt egna annonskonto och möjligheten att få veta precis vad vi gör och varför. Självklart ser vi även till att rapportera de resultat som faktiskt spelar roll för dig, och förklarar gärna varför detta är viktigt och vad för effekt det kan förväntas ha för din verksamhet. Vi brinner för att hjälpa företag uppnå de resultat vi vet är möjliga, älskar att se företag växa och har ett genuint engagemang för och finner glädje i våra klienters framgång.

Om Trendflow

TrendFlow är en mediebyrå specialiserad på Facebook- och Instagramannonsering.

Kontaktinformation