wombit logga

Wombit Systemutveckling

Wombit Systemutveckling är ett konsultföretag med sin nisch inom e-handel. Vi hjälper våra kunder med skräddarsydda e-handelslösningar. Wombit erbjuder sina kunder både Open Source alternativ samt hyrbutik. Oavsett om det gäller B2C, B2B eller en kombination har Wombit lösningar som passar och är en helhetleverantör som hjälper sina kunder med allt från kravspecifikation och teknisk implementation i molnet, till digital marknadsföring.

Wombit har sedan starten 2010 levererat kundanpassade lösningar inom e-handel med stor framgång tack vare vår gedigna tekniska kompetens. Full transparens i projektstyrning och mycket god kommunikationsförmåga har lett till många lyckade projekt och långa kundrelationer

Vi låter era krav styra vilka system och plattformar som passar bäst till eran verksamhet. Baserat på era krav och mål hjälper vi er välja den bäst lämpade arkitekturen för en högpresterande och skalbar applikation baserad på framtidssäkra och kända teknologier.

Oavsett om ni vill lyfta er befintliga e-handel till nya nivåer eller starta en ny e-handelsplats så har vi lösningar som passar er.

Om Wombit Systemutveckling

Wombit erbjuder Open Source lösningar inom E-handel.

Wombit erbjuder hyrbutiker.

Vi anpassar er e-handelslösning efter era verksamhetskrav.